[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”4/6″][vc_column_text 0=””]

Negro steller Silestone keukenblad

Negro steller Silestone keukenblad is van oudsher een alternatief voor een granieten aanrechtblad. Graniet is een massief natuurproduct, maar een composiet aanrechtblad bestaat juist uit allemaal kleine stukjes die onder hoge druk op elkaar worden geperst. Daardoor kunnen restjes en splinters worden gebruikt en hoeft er net wat minder voorzichtig mee te worden omgesproken dan met een aanrechtblad van graniet. Dat merk je in de prijs

U bent Bij Stoneland aan het juist adres. Wij leveren  graniet keukenbladen composiet keukenbladen marmeren keukenbladen, hardsteen aanrechtbladen,  badkamer bladen, vensterbank, tafel blad, trap en gevel bekleding voor u helemaal opmaat. Onze levertijd is maar liefst 10 werkdagen. bestel online via Stoneland Shop..

Negro steller Silestone keukenblad

Voor een aanrechtblad van composiet worden allerlei materialen gebruikt: graniet, maar soms ook marmer en beton. De bestandsdelen bepalen de stevigheid, kwaliteit en uitstraling van je aanrechtblad. Maar een composiet aanrechtblad heeft altijd een gemene deler: hij is composed, dus samengesteld, uit meerdere materialen. Vandaar ook de naam composiet.

Composiet aanrechtblad

Negro steller Silestone keukenblad zijn er in veel verschillende soorten en kleuren. Als je toch niet tevreden bent over het aanbod, kunnen we je verrassen: Iris industries, een bedrijf uit Amerika, biedt composiet aanrechtbladen van een heel andere orde. Met behulp van de gewone productietechnieken perst het bedrijf aanrechtbladen uit kledingafval, katoen en polyester, vernietigde dollarbiljetten of gerecyclede magazines. Het resultaat is een composiet aanrechtblad met een heel andere uitstraling dan je altijd gewend was. En omdat elk magazine en elke spijkerbroek er anders uitziet, is – net als bij “echt” composiet – elk aanrechtblad anders.

Overigens hoef je niet bang te zijn dat je aanrechtblad zacht is of kan scheuren: de composiet aanrechtbladen zijn zo afgewerkt dat ze hard en bruikbaar zijn, net als gewoon composiet.
Leuk om te weten en leuk voor een alternatief huishouden. We zien ze echter nog niet op een landelijke keuken liggen…

Voordelen van een composiet aanrechtblad

De hardheid is vergelijkbaar met die van graniet. Door de hardheid van het composiet is het materiaal krasvast, slijtvast en stootvast. Dit maakt composiet een goed materiaal voor aanrechtbladen. Door de hoge dichtheid van het composiet heeft het composiet een homogene dichte structuur.

 

offerte aanvragen? [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_left=”50″][vc_column width=”1/3″]

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text 0=””]

Composiet keukenbladen

Negro steller Silestone keukenblad

incl. Rand afwerkingen

excl. BTW

2 cm dikte massief:       €129,- p/m¹

3-8 cm opgedikt:           € 199,- p/m¹

De Prijzen zijn een richt prijs voor 60 t/m 63 cm diep en per strekkende meter

[/vc_column_text][vc_button title=”Vraag een offerte aan” color=”custom” button_custom_color=”rgba(214,0,0,0.8)” size=”large” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.keukenbladen-fabriek.nl%2Fofferte-nero-galactica%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text 0=””]

✔  A-Kwaliteit en Eigen import

✔ 10 JAAR GARANTIE

✔ Meer dan 30 jaar ervaring

✔ Direct uit voorraad leverbaar

Vakkundig inmeten en montage

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]