[vc_row][vc_column]

[vc_column_text]

IKEA Keukenbladen                             

 

Heb je een nieuwe keuken aanschaft bij IKEA en heeft u nog geen Keukenblad uw IKEA Keuken verdient een topkwaliteit werkblad. Uw IKEA Keuken verdient een topkwaliteit werkblad. Waarom koopt u deze dan niet bij de specialist? StoneLand weet als geen ander welk keukenblad voor uw IKEA Keuken geschikt is.

Ikea keukenwerkblad graniet

Werkt u graag achter een stevig en krasvrij natuursteen aanrechtblad? Dan is de aanschaf van een Ikea keukenwerkblad van graniet zonder meer een goed idee. Een granieten aanrechtblad heeft een hoge hittebestendigheid. Zo loopt u minder kans op rare plekken als u per ongeluk een hete pan op het blad neerzet. Een Ikea keukenwerkblad van graniet is uniek, want de kleur en het patroon van deze steensoort is altijd verschillend. U kunt bij StoneLand ook kiezen voor andere varianten zoals een Belgisch hardsteen aanrechtblad.

Ikea keukenwerkblad composiet

Wilt u een aanrechtblad bestellen dat niet alleen stevig is en krasvrij maar ook vlekvrij? Dan is een Ikea keukenwerkblad van composiet een slimme keuze. Door de gesloten structuur krijgen vlekken van wijn, koffie en andere vloeistoffen geen kans. Verder is composiet bijzonder kleurvast, zodat uw aanrecht er zo goed als nieuw uit blijft zien. Om die reden profiteert u bij StoneLand van een ruime garantie die kan oplopen tot wel 25 jaar! Het kristallen uiterlijk van een Ikea keukenwerkblad van composiet zorgt voor elegante uitstraling.

Inmeten en plaatsen

Inmeten van het Ikea keukenblad -en

Wanneer u ons laat inmeten kan de inmeetmonteur u direct voorzien van adviezen op locatie.

Vaak kiezen onze klanten ervoor om het blad zelf in te meten. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de kosten voor het inmeten niet standaard bij de totaalprijs voor uw keukenblad te berekenen. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor het blad wanneer u zelf de maten aanlevert.

Plaatsen van het Ikea keukenblad-en

U kunt het keukenblad ook door ons laten plaatsen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van keukenbladen. De levering en de montage van het keukenblad vinden los van elkaar plaats. Dit betekend dat dit vaak op verschillende dagen is.

ikea-aanrechtbladen
ikea-keukenbladen

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen

Stoneland.nl is een initiatief van Stoneland BV. Door overheadkosten zoveel mogelijk te minimaliseren is het mogelijk om kwaliteit en veel keuze te combineren met een scherpe prijs. Ook heeft u de mogelijkheid om zich goed te laten informeren en kunt u als u dat wilt onze showroom bezoeken zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden. Met simpel 1 klik op de knop en de juiste informatie in de aanvraag, vraagt u direct een offerte aan. Wenst u toch een personeel te spreken. Dan kunt u het beste bellen met. 010 844 5363 adres: Schuttevaerweg 15A 3044BA  Rotterdam.[/vc_column_text][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-woo”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]